AYDIN / GERMENCİK - Çamköy Ortaokulu

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi, Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzdaki 15 Temmuz panosu yenilendi ve öğrencilere Ömer Halis DEMİR'in kahramanlık hikayesini içeren video gösterisi izletildi.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileriyle 08 Mart-09 Mart 2022 tarihlerinde Ortaklar Fen Lisesi, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini yakından tanımak için Rehberlik Gezisi gerçekleştirdik.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında Deprem Haftasında okullumuzda Deprem ve Tahliye Tatbikatı başarılı şekilde yapılmıştır.

Ara

2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çalışmaları kapsamında okulumuz öğrencilerine Germencik İlçe Jandarma Trafik ekibi tarafından trafik güvenliği ve trafik kuralları konusunda eğitim verildi. Öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde uygulamalı olarak trafik güvenliği ve trafik kuralları konusunda bilgilendirildi. Jandarma trafik ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü... Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Atatürk'e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını verdiği gün. Geleceğimize ışık tutan, ulusumuzun teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi fedakarca hayata hazırlayan, dünyanın en kutsal vazifesini yapan öğretmenlerimizin günü...

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..." sözüyle de ifade ettiği gibi, ülkemizin yarınlarına emeği geçen tüm öğretmen ve eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyor, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 98'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında hazırlanan programa okul idaresi, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilermiz katıldı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.